Yhteiset opinnot

Taiteiden ja suunnittelun kandidaattiohjelman yhteiset opinnot 34–40 op

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun yhteiset opinnot tuottaa Yhteisen opetuksen yksikkö (YoYo) sekä Aalto-yliopiston kielikeskus. Korkeakoulun kandidaattiohjelman yhteisiin opintoihin kuuluvat taide- ja teoriaopinnot sekä kieli- ja viestintäopinnot. Yksikön kursseilla opiskellaan tietoja ja taitoja, jotka yhdistävät kaikkia korkeakoulun laitoksia ja opiskelijoita.

Tutkintoon kuuluvat taide- ja teoriaopinnot on päätetty Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun Akateemisessa komiteassa ja ne koskevat kaikkia korkeakoulun kandidaattiohjelman opiskelijoita.  Yhteisten opintojen kieli- ja viestintäopintojen määrä vaihtelee tutkintokohtaisesti. Lisäksi Taiteiden ja suunnittelun kandidaattiohjelman ja maisteriohjelmien pääaineiden tutkintovaatimuksiin voi sisältyä pääainekohtaisia opintoja Yhteisen opetuksen yksikön tarjonnasta.

Tutkintoon kuuluvat taide- ja teoriaopinnot sekä kieli- ja viestintäopinnot löydät Yleistä opinnoista -osiosta kohdasta Yhteisen opetuksen yksikön opetus. YoYon vapaasti valittavien opintojen ja valinnaisten kieliopintojen tarjonnan löydät osiosta Vapaasti valittavat opinnot.

Yhteiset opinnot taiteen kandidaatin tutkinnossa

Nimi

 

Opintopisteet

Yhteiset opinnot

40

Taide- ja teoriaopinnot

 

20

Aalto-opinnot

 

5

Kieli- ja viestintäopinnot

 

15

Yhteiset opinnot tekniikan kandidaatin tutkinnossa

Nimi

 

Opintopisteet

Yhteiset opinnot

34

Taide- ja teoriaopinnot

 

20

Aalto-opinnot

 

5

Kieli- ja viestintäopinnot

 

9

Powered by jms multisite for joomla