Koulutusohjelmat

Helsingissä opetusta tarjotaan seuraavissa maisteritason koulutusohjelmissa: Finance, Information and Service Management, International Business, International Business Communication, Johtaminen, Kaupan strateginen johtaminen, Laskentatoimi, Logistiikka ja palvelutalous, Markkinointi, Talouselämän viestintä, Taloustiede, Yrittäjyys ja Yritysjuridiikka.

Lisäksi opetusta tarjotaan kolmessa Aalto-yliopiston muiden korkeakoulujen kanssa yhteisesti järjestetyissä  ohjelmassa: Creative Sustainability, International Design Business Management ja Strategy.

Tutkinnon suorittaminen englannin kielellä

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa on seitsemän englanninkielistä maisteritason koulutusohjelmaa: Finance, Information and Service Management, International Business, International Business Communication, Creative Sustainability, International Design Business Management ja Strategy. Edellisten lisäksi tutkinto voidaan suorittaa englanniksi kaikissa muissa koulutusohjelmissa Talouselämän viestinnän ja Yritysjuridiikan koulutusohjelmia lukuun ottamatta.

Jos tutkinnon kieli on englanti (opinnot suoritettu pääsääntöisesti englanniksi), myönnetään suoritetusta tutkinnosta suomenkielisen tutkintonimikkeen lisäksi englanninkielinen tutkintonimike Master of Science in Economics and Business Administration.

Koulutusohjelman valinta

Opiskelija saa opinto-oikeuden maisteritason ohjelmaan samassa yhteydessä, kun hän valmistuu kandidaatiksi. Opiskelija ilmoittaa kandidaatin todistuksen tilatessaan, mihin maisteritason koulutusohjelmaan hän hakee. Maisteritason koulutusohjelmat ovat päättäneet, mistä kandidaattitason koulutusohjelmista ja niiden mahdollisista erikoistumisalueista ne valitsevat kandidaatin tutkinnon suorittaneita opiskelijoita maisteritasolle ja millä edellytyksillä. Lisätietoa Inton sivulla Tutkintojen rakenteet ja sisällöt.