Opiskelijan sähköiset työkalut

Aalto-yliopistossa on käytössä erilaisia opetuksen ja opiskelun verkkopalveluita, joiden avulla voit suunnitella ja seurata omia opintojasi ja pysyt ajan tasalla korkeakoulun ja yliopiston tärkistä tapahtumista. Opintojen suunnittelussa sähköiset työkalut ja tämä opinto-opas täydentävät toisiaan ja niitä kannattaakin lukea rinnakkain.

WebOodi

WebOodi (oodi.aalto.fi) on opintojen hallinnan työkalu, josta löytyvät koulutusohjelmiin kuuluvien kurssien viralliset kurssikuvaukset, kurssien lukujärjestykset ja tenttien ajankohdat. Kursseille ja tentteihin ilmoittaudutaan WebOodissa. Lisäksi WebOodissa voi suunnitella kurssitasolla omia opintojaan OodiHOPS-työkalulla sekä antaa palautetta suoritetuista kursseista. WebOodista voi myös tilata epävirallisen opintosuoritusotteen. 

Noppa

Noppa (noppa.aalto.fi) on portaali, jossa ovat kurssien kotisivut tiedotteineen. Portaalista löydät kurssien aikataulut, materiaalit ja kurssikohtaiset uutiset.

Into

Into (into.aalto.fi) on Aalto-yliopiston portaali Aallon opiskelijoille opiskeluun, yliopiston palveluihin ja omaan yliopistoon liittyvään tietoon. Sivusto kerää myös Aalto-yliopiston uutiset ja tapahtumat kandidaatti- ja maisteriopiskelijoille sekä tohtorikoulutettaville. Intossa kaikki sisältö on julkista (= ei vaadi kirjautumista) ja pääosin kolmikielistä. Sivuston kohderyhmä on Aalto-yliopistossa opiskelevat.

Into koostuu useista sivustoista: korkeakoulusivustojen lisäksi Taideteollisen korkeakoulun ja Kauppakorkeakoulun laitoksilla ja tekniikan alan korkeakoulujen koulutusohjelmilla ja maisteriohjelmilla on omat sivustonsa. Lisäksi palveluilla on oma sivustonsa.

Intosta löydät mm.

  • ajankohtaisia uutisia
  • mallilukujärjestykset
  • ohjeita uudelle opiskelijalle
  • ohjeita omien opintojen suunnitteluun
  • tietoa opinnoista ulkomailla
  • valmistumiseen liittyvät ohjeet ja aikataulut
  • opintoihin liittyvät lomakkeet
  • opinto-oppaan sähköisessä muodossa.

 

Inton selailu kannattaa aloittaa valitsemalla Kemian tekniikan korkeakoulu otsikon ”Kandidaatti- ja maisteriopiskelijalle” alta.

Login Form

Powered by jms multisite for joomla