Oppaan käyttäjälle

Tässä opinto-oppaassa kerrotaan Insinööritieteiden kandidaattiohjelmassa suoritettavan tutkinnon (tekniikan kandidaatti (TkK)) rakenteesta, sisällöstä sekä opiskelun käytäntöihin liittyvistä asioista.

Tätä opasta täydentävät seuraavat verkkopalvelut:

• WebOodi (https://oodi.aalto.fi/ ), jossa ovat opetusohjelmaan kuuluvat kurssit ja niiden viralliset kurssikuvaukset.

WebOodissa ilmoittaudutaan kursseille ja tentteihin. Lisäksi siellä voi suunnitella kurssitasolla omia opintojaan oodiHOPS-työkalulla.

• Noppa-portaali (https://noppa.aalto.fi/ ), jossa ovat kurssien kotisivut tiedotteineen. Portaalista löydät kurssien aikataulut, materiaalit ja kurssikohtaiset uutiset.

• Into-portaali on opiskelijan portaali opiskeluun, yliopiston palveluihin ja omaan yliopistoon liittyvään tietoon. Insinööritieteiden korkeakoulun Into-sivulle on kerätty kaikkia opiskelijoita koskevia asioita liittyen mm. lukuvuosi-ilmoittautumiseen, opetusperiodeihin ja erilaisiin opiskelijoille tarkoitettuihin palveluihin. Kaikkiin tässä oppaassa mainittuihin https://into.aalto.fi/  -alkuisiin sivuihin on pääsy Insinööritieteiden korkeakoulun Into-sivun kautta, joka löytyy suoraan osoitteesta https://into.aalto.fi/display/fimastereng/ .

Insinööritieteiden korkeakoulun kandidaattiohjelman omat Into-sivut ovat verkkosivut opiskelijalle. Kandidaattiohjelman sivu löytyy osoitteesta https://into.aalto.fi/display/fikandeng/ . Into-portaalista löydät muun muassa tärkeitä yhteystietoja ja koulutusohjelman uutiset sekä tämän oppaan sähköisenä versiona. Opintojen suunnittelussa Noppa, WebOodi, Into ja opinto-opas täydentävät toisiaan ja niitä kannattaa lukea rinnakkain.

Insinööritieteiden korkeakoulun ja kandidaattiohjelman Into-sivuilla julkaistaan kaikki ajankohtaiset, kuluvaa lukuvuotta koskevat ja sen edetessä päivittyvät tiedot ja ohjeet.  

Login Form

Powered by jms multisite for joomla