Oppaan käyttäjälle

Tässä opinto-oppaassa kerrotaan Insinööritieteiden korkeakoulussa suoritettavan diplomi-insinöörin tutkinnon rakenteesta, sisällöstä sekä opiskelun käytäntöihin liittyvistä asioista lukuvuonna 2014-2015.

Tätä opasta täydentävät seuraavat verkkopalvelut:

  • WebOodi (https://oodi.aalto.fi/), jossa ovat opetusohjelmaan kuuluvat kurssit ja niiden viralliset kurssikuvaukset. WebOodissa ilmoittaudutaan kursseille ja tentteihin. Lisäksi siellä voi suunnitella kurssitasolla omia opintojaan oodiHOPS-työkalulla.

 

  • Noppa-portaali (https://noppa.aalto.fi/), jossa ovat kurssien kotisivut tiedotteineen. Portaalista löydät kurssien aikataulut, materiaalit ja kurssikohtaiset uutiset.

 

  • Into-verkkosivusto (https://into.aalto.fi) on opiskelijan portaali opiskeluun, yliopiston palveluihin ja omaan yliopistoon liittyvään tietoon. Insinööritieteiden korkeakoulun Into-sivulle on kerätty kaikkia opiskelijoita koskevia asioita liittyen mm. lukuvuosi-ilmoittautumiseen, opetusperiodeihin ja erilaisiin opiskelijoille tarkoitettuihin palveluihin. Kaikkiin tässä oppaassa mainittuihin https://into.aalto.fi/  -alkuisiin sivuihin on pääsy Insinööritieteiden korkeakoulun Into-sivun kautta, joka löytyy suoraan osoitteesta https://into.aalto.fi/display/fimastereng/.

Into-verkkosivustolta löydät lisäksi muun muassa tärkeitä yhteystietoja, valmistumisaikataulut ja koulutusohjelman uutiset sekä tämän oppaan sähköisenä versiona. Opintojen suunnittelussa Noppa, WebOodi, Into ja opinto-opas täydentävät toisiaan ja niitä kannattaa lukea rinnakkain. 

Login Form

Powered by jms multisite for joomla