Aalto-yliopiston sisäisen liikkuvuuden haku

Aalto-yliopiston sisäisessä liikkuvuudessa opiskelija voi hakea opinto-oikeutta toiseen Aalto- korkeakouluun. Opiskelija voi hakea opinto-oikeutta yksittäiselle kurssille tai sivuaineeseen. Aalto-yliopiston sisäisessä liikkuvuudessa noudatetaan yksittäisille kursseille muutamin poikkeuksin neljä kertaa vuodessa olevia hakuaikoja. Hakuajat yksittäisten kurssien osalta ovat:

1.5.–15.5. haku I-V periodin kursseille (seuraava lukuvuosi)

15.9.–30.9. haku II-V periodin kursseille

15.11.–30.11 haku III-V periodin kursseille

1.2.–15.2. haku IV ja V periodin kursseille.

Sivuainehaku järjestetään kaksi kertaa vuodessa, 1.5.–15.5. ja 15.9.–30.9.

Korkeakoulujen opintotarjonta julkaistaan Intossa hakuajan alkaessa: https://into.aalto.fi/display/fimobility/Etusivu

Opiskelija voi sisällyttää tutkintoonsa toisessa Aallon korkeakoulussa suorittamiaan opintoja oman HOPSinsa mukaisesti. Opiskelijan tulee hyväksyttää haettavat opinnot HOPSiin ennen hakemista.

Lisätietoa Aallon sisäisestä liikkuvuudesta Into-sivuilta https://into.aalto.fi/display/fimobility/ 

Sisäinen liikkuvuus Aalto-yliopiston tekniikan alan korkeakoulujen välillä

Sisäinen liikkuvuus Aalto-yliopiston tekniikan alan korkeakoulujen välillä on pääsääntöisesti vapaata. Valitessaan kursseja tai sivuaineen Aallon toisesta tekniikan alan korkeakoulusta opiskelijan on varmistettava että kursseille ei ole osallistumisrajoituksia ja että vaadittavat esitiedot täyttyvät. Opiskelijan tulee myös hyväksyttää opinnot HOPSiin.

Aalto-kurssit

Aalto-kurssi on yhden tai useamman Aalto-yliopiston korkeakoulun yhteistyössä järjestämä kurssi, joka on avoin kaikille Aalto-yliopiston opiskelijoille. Kursseille ilmoittaudutaan pääsääntöisesti WebOodilla. Ajantasainen tieto tarjolla olevista Aalto-kursseista löytyy Into-sivuilta.

Mikäli opiskelija haluaa sisällyttää Aalto-kurssin tutkintoonsa, tulee hänen ottaa yhteys omaan pääaineeseen ja selvittää soveltuuko kyseinen kurssi osaksi tutkintoa.

Login Form

Powered by jms multisite for joomla