Oppaan käyttäjälle

Tässä opinto-oppaassa kerrotaan Insinööritieteiden korkeakoulussa suoritettavan diplomi-insinöörin tutkinnon rakenteesta, sisällöstä sekä opiskelun käytäntöihin liittyvistä asioista lukuvuonna 2015-2016.

Tätä opasta täydentävät seuraavat verkkopalvelut:

  • WebOodi (https://oodi.aalto.fi/), josta löytyvät opetusohjelmaan kuuluvat kurssit ja niiden viralliset kurssikuvaukset. WebOodissa myös ilmoittaudutaan kursseille ja tentteihin. Lisäksi siellä voi suunnitella kurssitasolla omia opintojaan oodiHOPS-työkalulla, ja seurata omia opintosuorituksia reaaliajassa sekä tilata epävirallisen suoritusotteen.

 

  • MyCourses -oppimisympäristö (mycourses.aalto.fi) : MyCourses on uusi Moodle-pohjainen oppimisympäristö, jossa jokaisella kurssilla on oma työtila. MyCourses korvaa aiemmin käytössä olleet Nopan, Optiman ja Moodlen. MyCourses -työtilassa löytyvät mm. kurssien tiedottamiseen, oppimateriaalin jakamiseen sekä tehtävien antoon/palauttamiseen liittyvät valikot. Kurssin työtilassa on lisäksi mahdollisuus keskusteluryhmän perustamiseen. Oppimisympäristö avaa kirjauduttaessa oman personoidun MyHome-etusivun, josta näkyvät kaikki opiskelijan omat tiedot, kurssi-ilmoittautumiset, tiedotteet, kalenteritiedot ym.

 

  • Into-verkkosivusto (https://into.aalto.fi) on opiskelijan portaali opiskeluun, yliopiston palveluihin ja omaan yliopistoon liittyvään tietoon. Insinööritieteiden korkeakoulun Into-sivulle on kerätty kaikkia opiskelijoita koskevia asioita liittyen mm. lukuvuosi-ilmoittautumiseen, opetusperiodeihin ja erilaisiin opiskelijoille tarkoitettuihin palveluihin. Kaikkiin tässä oppaassa mainittuihin https://into.aalto.fi/  -alkuisiin sivuihin on pääsy Insinööritieteiden korkeakoulun Into-sivun kautta, joka löytyy suoraan osoitteesta https://into.aalto.fi/display/fimastereng/.

 

Into-verkkosivustolta löydät lisäksi muun muassa tärkeitä yhteystietoja, valmistumisaikataulut ja koulutusohjelman uutiset sekä tämän oppaan sähköisenä versiona. Opintojen suunnittelussa MyCourses, WebOodi, Into ja opinto-opas täydentävät toisiaan ja niitä kannattaa lukea rinnakkain. 

Lisätietoja kaikista edellä mainituista järjestelmistä: http://opit.aalto.fi .

Login Form

Powered by jms multisite for joomla