aalto-logo-elec-fi-2

ELECin sivuaineet kaikille Aallon opiskelijoille

Sähkötekniikan korkeakoulun (ELEC) sivuaineet on jaoteltu oppaassa kahden otsikon alle: ELECin sivuaineet kaikille Aallon opiskelijoille ja ELECin sivuaineet vain omille opiskelijoille.

Sivulta ELECn sivuaineet kaikille Aallon opiskelijoille löytyy tietoa Sähkötekniikan korkeakoulun sivuaineista, joihin voivat hakea pääsääntöisesti kaikki Aalto-yliopiston opiskelijat. Huomioithan, että jotkut näistä sivuaineista voivat kuitenkin olla tarjolla vain tiettyjen pääaineiden/laitosten opiskelijoille.

ELECin sivuaineet vain omille opiskelijoille -otsikon alta löytyy tieto sivuaineista, jotka on tarkoitettu vain Sähkötekniikan korkeakoulun omille opiskelijoille.

Sivuaineiden tarkemmat kohderyhmät on määritelty sivuaineiden kuvauksissa. Kuvauksissa kerrotaan myös, kuinka sivuaineeseen haetaan ja mikäli sivuaineessa on rajoituksia siinä, keitä sivuaineeseen voidaan ottaa opiskelijoiksi.

Lisätietoa sivuaineisiin hakemisesta löytyy Intosta https://into.aalto.fi/display/fimobility.

ELECin sivuaineet kaikille Aallon opiskelijoille

Sivuaine

Laajuus opintopisteinä

Sivuaineen opetuskieli