aalto-logo-sci-fi-1

SCIn sivuaineet kaikille Aallon opiskelijoille

Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulun (SCI) sivuaineet on jaoteltu oppaassa kahden otsikon alle: SCIn sivuaineet kaikille Aallon opiskelijoille ja SCIn sivuaineet vain omille opiskelijoille.

Sivulta SCIn sivuaineet kaikille Aallon opiskelijoille löytyy tietoa Perustieteiden korkeakoulun sivuaineista, joihin voivat hakea pääsääntöisesti kaikki Aalto-yliopiston opiskelijat. Huomioithan, että jotkut näistä sivuaineista voivat kuitenkin olla tarjolla vain tiettyjen pääaineiden/laitosten opiskelijoille.

SCIn sivuaineet vain omille opiskelijoille -otsikon alta löytyy tieto sivuaineista, jotka on tarkoitettu vain Perustieteiden korkeakoulun omille opiskelijoille.

Sivuaineiden tarkemmat kohderyhmät on määritelty sivuaineiden kuvauksissa. Kuvauksissa kerrotaan myös, kuinka sivuaineeseen haetaan ja mikäli sivuaineessa on rajoituksia siinä, keitä sivuaineeseen voidaan ottaa opiskelijoiksi.

Lisätietoa sivuaineisiin hakemisesta löytyy Intosta https://into.aalto.fi/display/fimobility.

SCIn sivuaineet kaikille Aallon opiskelijoille

Sivuaine

Laajuus opintopisteinä

Sivuaineen opetuskieli