aalto-logo-chem-fi-3

CHEMin sivuaineet kaikille Aallon opiskelijoille

Kemian tekniikan korkeakoulun (CHEMin) sivuaineet on jaoteltu oppaassa kahden otsikon alle: CHEMin sivuaineet kaikille Aallon opiskelijoille ja CHEMin sivuaineet vain omille opiskelijoille.

Sivulta CHEMin sivuaineet kaikille Aallon opiskelijoille löytyy tietoa Kemian tekniikan korkeakoulun sivuaineista, joihin voivat hakea pääsääntöisesti kaikki Aalto-yliopiston opiskelijat. Huomioithan, että jotkut näistä sivuaineista ovat tarjolla vain tiettyjen pääaineiden/laitosten opiskelijoille.

CHEMin sivuaineet vain omille opiskelijoille -otsikon alta löytyy tieto sivuaineista, jotka on tarkoitettu vain Kemian tekniikan korkeakoulun omille opiskelijoille.

Sivuaineiden tarkemmat kohderyhmät on määritelty sivuaineiden kuvauksissa. Kuvauksissa kerrotaan myös, kuinka sivuaineeseen haetaan ja mikäli sivuaineessa on rajoituksia siinä, keitä sivuaineeseen voidaan ottaa opiskelijoiksi.

CHEMin sivuaineet kaikille Aallon opiskelijoille

Sivuaine