aalto-logo-arts-fi-3

ARTSin sivuaineet vain omille opiskelijoille

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun (ARTS) sivuaineet on jaoteltu oppaassa kahden otsikon alle: ARTSin sivuaineet kaikille Aallon opiskelijoille ja ARTSin sivuaineet vain omille opiskelijoille.

Sivulta ARTSin sivuaineet kaikille Aallon opiskelijoille löytyy tietoa Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun sivuaineista, joihin voivat hakea pääsääntöisesti kaikki Aalto-yliopiston opiskelijat. Huomioithan, että jotkut näistä sivuaineista voivat kuitenkin olla tarjolla vain tiettyjen pääaineiden/laitosten opiskelijoille.

ARTSin sivuaineet vain omille opiskelijoille -otsikon alta löytyy tieto sivuaineista, jotka on tarkoitettu vain Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun omille opiskelijoille.

Sivuaineiden tarkemmat kohderyhmät on määritelty sivuaineiden kuvauksissa. Kuvauksissa kerrotaan myös, kuinka sivuaineeseen haetaan ja mikäli sivuaineessa on rajoituksia siinä, keitä sivuaineeseen voidaan ottaa opiskelijoiksi.

ARTSin sivuaineet vain omille opiskelijoille

Sivuaine

Laajuus opintopisteinä

Sivuaineen opetuskieli

Henkilökohtainen sivuaine

suomi, ruotsi, englanti

Illustrada - Kuvituksen sivuaine

suomi (kv-vieraat mahdollisia)

International Studies Minor

englanti

MEDes – Master of European Design (extended minor)

60 ECTS (kandidaattitaso) ja 60 ECTS (maisteritaso), yhteensä 120 ECTS

englanti, ruotsi, saksa, ranska, italia, portugali

PatternLab

englanti

Yllä mainittujen lisäksi ARTSin sivuainetarjonnasta löytyy Kuvataidekasvatuksen sivuaine (60 op), johon voivat hakea Helsingin yliopiston käsityönopettajakoulutuksessa sekä Tampereen ja Turun yliopistojen luokanopettaja- ja käsityönopettajakoulutuksessa opiskelevat opiskelijat.