aalto-logo-fi

Ohjeet valituille

Ilmoittautuminen kursseille

Toiseen Aallon korkeakouluun myönnetty opinto-oikeus kirjataan opiskelijarekisteriin tyypillisesti noin kuukauden kuluessa päätöksen tekemisestä. Sinulle ilmoitetaan siitä erikseen sähköpostilla. Opinto-oikeus on rajattu vain niille kursseille tai siihen sivuaineeseen, joihin sinulle on myönnetty opinto-oikeus.

Kun opinto-oikeus on rekisteröity, pystyt ilmoittautumaan kursseille ja tentteihin WebOodissa omilla Aalto-tunnuksillasi. Huomioithan kuitenkin, että ilmoittautumisajat ja -tavat saattavat poiketa oman korkeakoulusi käyttämistä. Myös muut korkeakoulun käytännöt saattavat poiketa siitä, mihin olet omassa korkeakoulussasi tottunut, joten on suositeltavaa, että tutustut korkeakoulun Into-sivustoon ja siellä erityisesti opintojen käytännön järjestelyihin liittyviin kysymyksiin. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä opinnoista vastaavaan henkilöön kurssin järjestävällä laitoksella tai kyseisen koulun oppimispalveluihin.

Kurssien osallistumisrajoitukset

Myönnetty opinto-oikeus ei takaa pääsyä kurssille, mikäli kurssilla on esimerkiksi karsiva alkutentti, osallistujakiintiö tai etusijajärjestys.

Opinto-oikeuden päättyminen

Toiseen Aallon korkeakouluun myönnetty opinto-oikeus on aina määräaikainen. Yksittäisten kurssien opinto-oikeuden pituus on yksi vuosi ja sivuaineen kaksi vuotta (poikkeuksena alle 18 opintopisteen laajuiset sivuaineet, joiden suorittamista varten myönnetään opinto-oikeus vain vuodeksi). Myös tentit sekä mahdolliset rästikuulustelut tulee suorittaa opinto-oikeusajan puitteissa.

Mikäli et ole suorittanut sinulle myönnettyjä opintoja ennen opinto-oikeusajan päättymistä ja haluat jatkaa opinto-oikeutta, tulee sinun hakea opinto-oikeutta uudestaan. Mikäli valmistut omasta korkeakoulustasi, päättyy myös toiseen Aallon korkeakouluun myönnetty opinto-oikeutesi sivuaineeseen tai yksittäiseen kurssiin.

Yhteystiedot

Login Form

Powered by jms multisite for joomla