aalto-logo-sci-sv-3

SCI:s biämnen bara för studerande vid SCI

Biämnen vid högskolan för teknikvetenskaper (SCI) är indelade i guiden under två rubriker: SCI:s biämnen för alla studerande och SCI:s biämnen bara för studerande vid SCI.

Sidorna SCI:s biämnen för alla studerande innehåller information om biämnen som erbjuds av Högskolan för teknikvetenskaper och som kan väljas huvudsakligen av alla studerande vid Aalto-universitetet. Notera dock att det kan förekomma biämnen som erbjuds enbart för studerande vid specifika huvudämnen/institutioner.

Sidorna SCI:s biämnen bara för studerande vid SCI innehåller information om biämnen som enbart erbjuds till studerande vid Högskolan för teknikvetenskaper.

I basinformationen om biämnet framkommer närmare uppgifter om biämnets målgrupp, ifall det är ansökan till biämnet samt ifall det förekommer begränsningar på vem som kan antas till biämnet.

SCI:s biämnen bara för studerande vid SCI

Biämne

Omfattning i  studiepoäng

Biämnets undervisningsspråk