Sivuaine

Tekniikan kandidaatin tutkinnon sivuaine on 20–25 op. Kandidaatin tutkintoon sisältyvien vapaasti valittavien opintojen ja sivuaineen yhteislaajuuden tulee olla 50 op. Opiskelijan sivuainevalinta vahvistetaan henkilökohtaisessa opintosuunnitelmassa.

Sivuaineen voi valita Perustieteiden korkeakoulun sisältä, toisesta Aalto-yliopiston tekniikan korkeakoulusta, Aallon kauppakorkeakoulusta, Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta tai toisesta koti- tai ulkomaisesta yliopistosta. Tietotekniikan pääaineopiskelija ei voi suorittaa sivuainetta tietotekniikasta.

Aalto-yliopiston sivuainetarjonta löytyy kootusti sivuaineoppaasta http://studyguides.aalto.fi/minors-guide/2015/fi/

Tietotekniikan pääaineessa ei ole lähtökohtaisesti rajoitettu sivuainevalintaa. Valinta vahvistetaan ennen sivuaineopintojen aloittamista opiskelijan henkilökohtaisessa opintosuunnitelmassa.

Aallon sisällä sivuaineisiin ja yksittäisille kursseille haetaan sisäisen liikkuvuuden kautta, jos sivuaine valitaan Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta (ARTS) tai Kauppakorkeakoulusta (BIZ). Tekniikan kouluissa liikkuvuus on pääsääntöisesti vapaata. Tarkista sivuaineen mahdolliset esitietovaatimukset, kiintiöt ja hakukriteerit Aallon sivuaineoppaasta http://studyguides.aalto.fi/minors-guide/2015/.

Opinto-oikeutta muiden kotimaisten yliopistojen kursseille ja kokonaisuuksiin haetaan JOOPAS-palvelun kautta http://www.joopas.fi/

Aallon sisäinen liikkuvuus ja JOO-opinnot.

 

Login Form

Powered by jms multisite for joomla