Tietotekniikan koulutusohjelman
opinto-opas 2012–2013

Kandidaatin tutkinnon uudistuminen syksyllä 2013

Aalto-yliopiston tekniikan alalla valmistellaan kandidaatin tutkinnon uudistamista syksystä 2013 alkaen. Jatkossa Perustieteiden korkeakoulussa on yksi kandidaattiohjelma, jossa opiskellaan tietotekniikan, informaatioverkostojen, matematiikan ja systeemitieteiden, teknillisen fysiikan sekä tuotantotalouden pääaineissa. Kaikilla tietotekniikan opiskelijoilla on siis sama pääaine – tietotekniikka – ja sivuaine valitaan tietotekniikan ulkopuolelta.

Syksyllä 2012 opintonsa aloittavien suositellaan siirtyvän uuteen kandidaattiohjelmaan ensimmäisen lukuvuoden jälkeen. Opinnot suunnitellaan niin, että 2012 aloittavien opiskelijoiden on mahdollista hyödyntää ensimmäisen lukuvuoden peruskurssit täysmääräisinä ja suorittaa kandidaatin tutkinto loppuun kolmessa vuodessa.

Lisätietoja uudistuksesta ja sen etenemisestä päivitetään koulutusohjelman Into-sivuille https://into.aalto.fi/display/fitik/